Villa’s, vakantiehuizen en b&b in Italië

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Sicilie

Sicilië: Het grootste eiland in de Middellandse Zee...

Sicilië biedt u alles voor een geslaagde vakantie: kunst en cultuur, magnifieke kust en stranden, pittoreske dorpen, mooie natuur en lekker eten.

De meest bezochte plaats is Taormina met zijn Teatro Greco, maar dit wonderschone eiland heeft meer te bieden en is bij uitstek geschikt om rond te reizen.

Door haar positie in de Middellandse Zee, tussen Italië en Tunesië in Noord-Afrika, is Sicilië een mengelmoes van culturen.
Diverse volkeren hebben er in de loop der tijden hun cultuurschatten achter gelaten, zoals de kathedraal in Palermo, de Griekse tempels nabij Agrigento, de Romeinse Villa Imperiale nabij Piazza Armerina.

Aangezien Sicilië een eiland is, zijn er vanzelfsprekend heel wat gezellige vissershaventjes. Bootjes op het strand, bepleisterde huizen in afbladderende fondantkleuren, wapperend wasgoed in de Arabisch aandoende steegjes, oude uitgesleten trappen die naar een openbaar lavatorio leiden, waar nog niet zo lang geleden de vrouwen met de hand de was kwamen doen. Door de vele haventjes staat er dus veel vis op het menu zoals in de overheerlijke spaghetti vongole.

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Rondreizen Italië

 

Belevenissen

Actief/Sportief

Aanbiedingen