Villa’s, vakantiehuizen en b&b in Italië

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Villa Gorgo - Toscane - Pisa 45 km

Villa Gorgo is gelegen in de heuvels rond Pisa tussen graanvelden, bossen en wijngaarden. De Villa dateert uit 1878 en behoort toe aan een familie die DOC wijnen produceren. De Villa werd in 2009 volledig gerestaureerd tot een mooie en ruime vakantievilla voor 8 personen, ingericht met meubelen uit de "Epoca" periode. Vanaf de keuken kom je op een ruim terras en iets verder in de tuin is er een zwembad (6x12 m)met mooie zichten op de omgeving.
 

-Peccioli 7 km -Pisa 45 km -op 10 - 15 min. met de wagen zijn er verschillende dorpen met winkels, restaurants: Palaia, Peccioli, Forcoli, Ponsacco, Pontedera; -Volterra 30 km -San Gimignano 35 km -Siena 75 km -Firenze 80 km

-zwembad 6x12m -wasmachine -vaatwasser -op aanvraag zijn er wijndegustaties mogelijk in de Cantina van het domein (+/- 2 km van het huis) -mogelijkheid tot huren van fietsen -extra bed 100 euro/ week -Huisdieren aan 30 € per week

Inbegrepen:

-Lakens en badhanddoeken

-Eindreiniging

 

Ter plaatse te betalen:

-Waarborg 500 €

-Verwarming naar verbruik

-Extra bed aan 100 € per week

-Huisdieren aan 30 € per week

-Gemeentelijke toeristenbelasting

 

Mogelijkheid tot kok, extra schoonmaak en babysitters. 

Toscane, centraalgelegen in Italië, is het land van de glooiende heuvelsvol cypressen, olijfbomen of wijngaarden, het oker van de aarde of het geel van het koren en de zonnebloemen, de streek van de rode Chiantiwijnen en de Brunello di Montalcino, van de vele middeleeuwse dorpjes met oude vrouwen in 't zwart en mannen zittend op de bank in de schaduw op het dorpsplein, de talrijke bronbadplaatsen, (Montecatini, Chianciano, San Casciano dei Bagni en Bagni di Lucca), de vele prachtige steden met een enorme culturele erfenis en ontelbare kunstschatten, die een bezoekje zeker waard zijn. (Firenze, Siena, Lucca, Pisa, San Gimignano, Volterra, Arezzo, Pienza,...). Maar je vindt hier ook de mooiste authentieke dorpjes, waar kunst, geschiedenis en natuur in perfecte harmonie samenkomen. Vaak zijn de vergezichten adembenemd mooi en kun je kilometers ver kijken. Door het behoud van vele oude gebouwen, zoals kerken en museums, proef je hier de Italiaanse cultuur overal. Zijn mooie natuur, zijn cultuur en zijn tradities maken van Toscane één van de meest fascinerende regio's van Italië.
Pisa

Beschikbare vakantiewoningen

Villa

8 personen, 350 m2, gelijkvloers: vanaf de inkom kom je in een ruime woonkamer met open haard, goed uitgeruste keuken, eetkamer, toilet ( geschikt voor mindervaliden), berging en ruimte met wasmachine. Eerste verdieping: centrale trap naar boven en aan rechterzijde zijn er: een slaapkamer met dubbel bed met badkamer met bad en douche, slaapkamer met dubbel bed en badkamer met douche. Aan de linkerzijde heb je een zitkamer met open haard vanwaar je naar slaapkamer met dubbel bed en badkamer met douche gaat en naar nog een slaapkamer met 2 enkele bedden en badkamer met douche.

extra info aanvragen

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Rondreizen Italië

 

Belevenissen

Actief/Sportief

Aanbiedingen