Villa’s, vakantiehuizen en b&b in Italië

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Rondreizen in Italië

We helpen jullie graag één of meerdere regio’s van Italië te ontdekken. Met onze rondreizen kunt u de hoogtepunten van de verschillende regio’s bezoeken maar we kunnen u ook voorstellen maken om de minder toeristische steden en streken te verkennen. Natuurlijk blijft er  ook ruimte om te genieten van het mooie landschap, de schitterende natuur, de Italiaanse keuken en de wijnen.

Je verblijft in landelijk en rustig gelegen agriturismo’s of  B&B’s,  dit zijn verblijven in gerestaureerde landgoederen en boerderijen waarbij de eigenaars je ontvangen. Meestal kan je ook proeven  van eigen, lokale producten.

De tours die worden aangeboden kunnen persoonlijker worden gemaakt op basis van de wensen van de klanten. Uiteraard is een verlenging - verkorting altijd mogelijk. De meeste van onze rondreizen zijn met de wagen (u kan ze zelf combineren met vluchten en autoverhuur). Voor de sportievelingen kunnen we ook enkele voorstellen geven per fiets.

 

Bezoek de oude tempels van Agrigento, Grieks theater in Taormina, Necropoli van Pantalica en ..

 

 

 

 

Deze reis op Sicilië zal je doen genieten van de zon, culinaire streekgerechten, cultuur en natuur.

U ontdekt de geschiedenis en de mooie natuur tijdens uw rondrit in het Zuid -Oosten van Sicilië. In de achtste eeuw voor Christus kwamen de eerste Grieken hier aan land. Op deze tocht ontdek je de steden en bezienswaardigheden die tot de hoogtepunten op Sicilië behoren. Je kan op uitstap naar oude tempels in de Valle dei Templi aan Agrigento. Ontdek ook de mooie vloermozaïeken van de Villa Romana of Grieks theater in Taormina, breng een bezoek aan Siracusa, Ragusa Ibla, Noto, Caltagirone of doe een uitstap naar de Etna.U ontdekt de geschiedenis en de mooie natuur tijdens uw rondrit in het Zuid -Oosten van Sicilië. In de achtste eeuw voor Christus kwamen de eerste Grieken hier aan land. Op deze tocht ontdek je de steden en bezienswaardigheden die tot de hoogtepunten op Sicilië behoren. Je kan op uitstap naar oude tempels in de Valle dei Templi aan Agrigento. Ontdek ook de mooie vloermozaïeken van de Villa Romana of Grieks theater in Taormina, breng een bezoek aan Siracusa, Ragusa Ibla, Noto, Caltagirone of doe een uitstap naar de Etna.

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Rondreizen Italië

 

Belevenissen

Actief/Sportief

Aanbiedingen