Villa’s, vakantiehuizen en b&b in Italië

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Actief

Houdt u ervan om actief bezig te zijn? Wandelen, fietsen, mountain bike, ……Te voet of per fiets, je ervaart het land op een andere manier dan met de wagen. Of je nu in de bergen in het Noorden bent, of in de parken in het Zuiden, elke streek heeft weer wat anders te ontdekken.

We bieden u agriturismo’s aan van waaruit u (individueel) wandelingen of fietstochten kan maken in de mooiste natuurgebieden.

We kunnen voor u ook een meerdaagse fietsvakantie uitstippelen waarbij je telkens ergens anders overnacht . Deze reizen zijn geschikt voor hen die een goede conditie hebben. Er kunnennatuurlijk ook rustdagen ingelast worden zodat er ook nog tijd blijft om eens te genieten van een duik in het zwembad of om wat cultuur op te snuiven.

Voor meer informatie kan je ons een mailtje sturen hedwig@fronzita.be

 

Fietsen in de “hiel van de laars”:

Salento is in het zuidelijke gedeelte gelegen van de regio Puglia, waar herinneringen aan grieken en romeinen nog bewaard gebleven zijn.

Je fietst hier voornamelijk langs vlakke, secundaire wegen, met een maximum van 60 km per dag, wat de gelegenheid biedt om regelmatig te stoppen en te genieten van het landschap en de cultuur.

Dag 1: aankomst in Lecce en overnachting

dag 2: Lecce naar Otranto (56 km)

Dag 3: Otranto en omgeving (35 km)

Dag 4: Otranto naar Leuca via de kustlijn (52 km)

Dag 5: Leuca naar Gallipoli (60 km)

Dag 6: Gallipoli en omgeving (30 tot 60 km)

Dag 7: terug naar Lecce en overnachting (42 km)

Dag 8: huiswaarts

meer info en prijzen: hedwig@fronzita.be

 

 

 

 

Fietsen in de Piemonte

Agriturismo Rivalta is rustig gelegen in het heuvelachtige landschap van de Langhe.

Het huis ligt tussen de velden, fruitbomen, hazelaars en wijngaarden op enkele kilometers van het dorpje Verduno en La Morra

In de buurt van deze agriturismo kan je verschillende dagtrips per fiets maken en ondertussen de pittoreske dorpjes tussen de wijngaarden bezoeken.

http://www.fronzita.be/nl/house/piemonte/agriturismo-rivalta

 

 

 

 

Wandelen in Ligurië

U kan hier eindeloos wandelen langs secundaire en onverharde wegen en ongerepte natuur en dichtbij het bekende trekking gebied van Cinque Terre (50km) en het Ligurische Pad: de Alta Via dei Liguria (20km). Er zijn ook culturele uitstappen te maken naar prachtige steden en stadjes als Genua, Lucca, Portofino, Vernazze of  naar de kust naar authentieke stadjes/dorpjes als Levanto, Bonassola, Montaretto, Framura, Recco, Lerici.

- U kan logeren bij Casa Maissana, aan de rand van het bergdorp Santa Maria di Maissana

http://www.fronzita.be/nl/house/la-spezia/casa-maissana

- of bij B&B Lavendula gelegen tussen de velden en wijngaarden nabij Aulla, op de grens van Toscane. Op een half uurtje ben je in het natuurpark van de Cinque Terre waar je een mooie dagtocht kan maken tussen de 5 dorpjes die verscholen liggen tussen de bergen en de kust.

http://www.fronzita.be/nl/house/massa-carrara/bb-lavendula-toscane-massa...

 

Fietsen in Toscane - Val d' Orcia

U logeert op 1 locatie aan de rand van de Val d' Orcia en kan van hieruit verschillende fietstochten maken. (30 tot 70 km per dag)

De 6 verschillende fietstochten brengen u doorheen de Val d’orcia, een heuvellandschap met meerdere pittoreske, kleine middeleeuwse dorpjes.

Het landschap van Val d’Orcia is een bezienswaardigheid op zich en is erkend Unesco erfgoed. 

Bezoek aan de dorpen Castiglione d’Orcia, Montalcino (bekend om zijn goede wijnen), Pienza, Radicofani en San Quiricio d’Orcia en nog vele andere.

wenst u meer informatie? stuur een mail naar hedwig@fronzita.be

 

 

Wenst u een voorstel op maat?
Of hebt u een vraag?

Contacteer ons

camille@fronzita.be
 

Rondreizen Italië

 

Belevenissen

Actief/Sportief

Aanbiedingen